Karriere hos Repsils

Er du student eller allerede ferdigutdannet og overveier eller er allerede i gang med en karriere innenfor forbruksvarer? Er du på utkikk etter en karriere eller karrieremuligheter der du tar beslutninger, og der du får opplæring mens du utfører reelle arbeidsoppgaver? Repsils er bare ett av RBs mange varemerker som er berømt over hele verden. RB eller Reckitt Benckiser, som er vårt egentlige navn, er en av verdens største virksomheter innenfor forbruksvarer, helseprodukter og produkter for personlig pleie, men vi er ikke berømt, selv om varemerkene våre er det!

Vi driver virksomhet i mer enn 60 land, og i alle land vi driver virksomhet, arbeider det mennesker fra mange forskjellige nasjonaliteter sammen. Merkene våre selges i nesten hvert eneste land i verden, og vi har det høyeste innovasjonsnivået i bransjen. Våre medarbeidere er drivkraften bak varemerkene våre – de er talentfulle, energiske og driftige individer som alle arbeider sammen.

Hvorfor ikke få mer informasjon om RBs stil og karrieremuligheter i RB på www.rb.com eller besøke oss på Facebook ... man vet aldri ...